Oktatóprogramok (régi oldal)

Játékos oktatóprogramok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

Néhány kattintás segítségével, játék közben ismerkedhetnek meg a zöldségekkel, gyümülcsökkel és az ételekkel a gyerekek.
Játékos online programok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

A konyhában jól jön a segítség

Gyors és egyszerű módja a tanulásnak, amit az élelmiszereket bemutató program kínál. Egy asztalon felsorakoztatott különféle italok és ételek között kell eligazodnia a játékosnak, aki a beállítható audió verzióval szórakoztató perceket tölthet a válogatással.Gyerekeknek ideális időtöltés, mert a képek mellett hallhatják is a neveket, aminek aztán később akár a szülők is hasznát láthatják, ha egy kuktára van szükségük az otthoni közös főzés közben. Családi időtöltésnek sem utolsó, de akár az első lépés is lehet a sütős-főzös programokhoz.

Gyümölcsöző percek

Az interaktív szókincsfejlesztő játékok akár egyszerre angolul és magyarul is tanítanak, akad olyan is, ami élvezetes perceket szerezve ismertet meg a zöldségek és gyümölcsök neveivel. A hétköznapokba akár a nyelvet tanulni vágyó szülőknek is érdemes becsempészni egy kis gyakorlást az online programmal, ahogy a gyerekek étrendjébe is minél többet a megismerhető finomságokból.

Kapcsolódó cikkek

Van segítség a szövegértési nehézségekkel küzdő gyerekeknek

Szövegértési problémák kezelésében is akad segítség

Sok gyereknek okoz nehézséget az olvasás, szó- és mondatértelmezés. A tartalmi összefüggések átlátásában is segíthetünk, a foglalkoztatók pedig sikerélményt nyújtanak.

Megkönnyíthetjük a számok tanulását a gyerekeknek

Számok tanulása egyről a kettőre kisiskolásoknak

Minél gyakrabban vonja be a szülő a foglalkoztatásba a számokat, annál könnyebb lesz a megismerkedés folyamata a gyerekeknek.

Játékos online programok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

Játékos oktatóprogramok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

Szórakoztató programok segítenek a gyerekeknek eligazodni az ételek világában.