Oktatóprogramok (régi oldal)

Játékos oktatóprogramok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

Néhány kattintás segítségével, játék közben ismerkedhetnek meg a zöldségekkel, gyümülcsökkel és az ételekkel a gyerekek.
Játékos online programok, amiknek a szülők is hasznát veszik a konyhában

A konyhában jól jön a segítség

Gyors és egyszerű módja a tanulásnak, amit az élelmiszereket bemutató program kínál. Egy asztalon felsorakoztatott különféle italok és ételek között kell eligazodnia a játékosnak, aki a beállítható audió verzióval szórakoztató perceket tölthet a válogatással.Gyerekeknek ideális időtöltés, mert a képek mellett hallhatják is a neveket, aminek aztán később akár a szülők is hasznát láthatják, ha egy kuktára van szükségük az otthoni közös főzés közben. Családi időtöltésnek sem utolsó, de akár az első lépés is lehet a sütős-főzös programokhoz.

Gyümölcsöző percek

Az interaktív szókincsfejlesztő játékok akár egyszerre angolul és magyarul is tanítanak, akad olyan is, ami élvezetes perceket szerezve ismertet meg a zöldségek és gyümölcsök neveivel. A hétköznapokba akár a nyelvet tanulni vágyó szülőknek is érdemes becsempészni egy kis gyakorlást az online programmal, ahogy a gyerekek étrendjébe is minél többet a megismerhető finomságokból.

Kapcsolódó cikkek

Kreatív betűtanulás ovisoknak online oktatóprogramokkal

Kreatív betűtanulási lehetőségek ovisoknak online

A gyerekek kíváncsisága a betűket sem hagyja figyelmen kívül. Élvezetessé és izgalmassá tehetjük a játékos tanulást, ha az online oktatási lehetőségeket is bevonjuk.

A kreatív gyerekkor növelheti az önértékelést

Rajzoljunk együtt: a firka és a paca növeli az önértékelést

Öröm a családnak, fejleszti a kreativitást, de a személyiség fejlődésében is maradandó hatása lehet, ha a rajzolás sikerélményt jelent a gyerekeknek.