Oktatóprogramok (régi oldal)

Tippek Black Friday napjára

A Black Friday, vagyis fekete péntek az a nap novemberben, amikor minden áruházlánc hatalmas akciók segítségével emberek tömegeit vonzza be a boltokba. Manapság a média segítségével méginkább népszerű lett ez a Philadelphiából származó szokás, és már Magyarországon is nagyon kedvelt az áruházak, és a vásárlók körében.
Black Friday 2023 - Tippek Black Friday napjára . Black Friday 2024

Fontos megemlíteni azonban, hogy ezen a napon, aki vásárolni szeretne menni, nagyon vigyázzon magára, hiszen az emberek ilyenkor különösen agresszívak.

Néhány tanácsot pedig érdemes betartani, amely valamilyen szinten megkönnyítheti a Black Friday napi vásárlást. Ilyen például, hogy érdemes előre utána nézni, hogy melyik az az üzlet, amelyben megtalálható a termék, amit keresünk. Ezen kívül, ha az online vásárlás mellett döntünk - ami talán jobb döntés lehet - akkor pedig jó tudni, hogy a webáruházakban már nulla órától kezdve élnek az akciók az adott napon, tehát érdemes időben ott lenni az internet közelében.

Már utazási ajánlatokat is kínálnak egyes irodák fekete péntek alkalmából akciósan. Itt (is) nagyon oda kell figyelni, és minden részletet ellenőrizni kell. Különösen oda kell figyelni, hogy pontosan hány napra, hány éjszakára szól az ajánlat, vannak-e rejtett költségek, benne van-e az idegenforgalmi adó stb.

Tehát minden esetben a legfontosabb, hogy ne elhamarkodottan, hanem megfontoltan döntsünk, és készüljünk fel fejben a Black Friday napra, ami 2023-ban november 24-én lesz, de több magyar e-kereskedő akár 1-2 héttel korábban is megtarthatja.

Ajánlatkérés linképítés szolgáltatásra: gyak2@24-7digital.hu

Kapcsolódó cikkek

Black Friday 2023 - Tippek Black Friday napjára . Black Friday 2024

Tippek Black Friday napjára

Néhány tanácsot adunk, amiért érdemes Black Friday napján betartani.

Melyik Black Friday vásárlói típusba tartozol?

Melyik Black Friday vásárlói típusba tartozol?

Most felfedjük, hányféle hozzáállás létezik az akciós árakhoz.