Oktatóprogramok (régi oldal)

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Te is utálod, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek?
Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Május elseje, a munka ünnepe, amely hagyományosan a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokról szóló megemlékezés – pedig mennyire tudnánk örülni a hosszú hétvégének! Ez egy olyan kérdés, amiben kivételesen az iskolások és a felnőttek is hasonlóan gondolkodnak: az ünnepnapok lehetőséget nyújtanak arra, hogy kikapcsolódjunk, kiránduljunk, szeretteinkkel legyünk. És jó, ha hétköznapra esnek. Na de ha már egyszer néhány potya szabadnap kiesik az évben, legalább arról gondoskodjunk, hogy a nyári szünet tartalmasan és pihentetően teljen. Tudod, mi a szabadidő eltöltésének egyik legjobb módja? Egy jó nyári fesztivál, amilyen a PEOPLE TEAM nyári tábora.

Gyerekfesztivál másképp

A PEOPLE TEAM már harmincévnyi táboroztatáson van túl: 7–17 évesek számára szervezi élményközpontú táborait, amelyeket a résztvevők csak nyári táborfesztiválként, illetve „A” táborként emlegetnek. 2022-ben is három turnusban jut ki a jóból, júliusban és augusztusban. közötti turnusukra érkezhetnek a látogatók az ország – és a világ – minden tájáról. A kecskemétiek már jól ismerik a városukban tartott rendezvénysorozatot. Ha még nem vagy 18 éves, és a „hírös” város környékéről származol, mindenképp itt a helyed. Ha pedig távolabbról jössz, segítenek az oda- és visszautazásban.

Előre a PT táborába!

Ahogy Juhász Gyula írja egyik versében: „Előre, föl, fiúk, leányok, / Mienk a föld, mienk az ég, / Nekünk teremnek a virágok / És minket vár a messzeség!” Mi vár rád a PEOPLE TEAM-nél? Tízféle témacsomag, ezeken belül mintegy két tucat tábor közül választhatsz. Itt találod a szekciókat: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET (ez utóbbi az egyetlen kéthetes turnus, a többi egy-egy hetes), KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS.

Szabadság, szeretem

Jöhetsz bejárós vagy ottalvós változatra. Előre kiválasztott menü alapján kapod a meleg ételeket, de éjjel-nappal elérhető a zöldség- és gyümölcspult, illetve a büfé is. Természetesen tucatjával találsz vízcsapokat, szappanokat és kézfertőtlenítőket a tábor területén. Tapasztalt szervezők és nem sokkal idősebb „tanárok” tartják a foglalkozásokat. Senki sem szól rád, ha nincs kedved részt venni egy programban – a te bajod. Azt is tiszteletben tartják, ha nem eszel meg valamit. Itt mindent lehet, amíg nem veszélyezteted önmagad vagy mások testi-lelki épségét. Szóval gyere, rajzol, táncolj, olvass vagy játssz kedvedre!

Kapcsolódó cikkek

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Te is utálod, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek?

A táborban 17-ből 1 Shakespeare, 1 Robert Kapa, és így tovább - nyári tábor 2023 - gyerektábor 2023

A táborban 17-ből 1 Shakespeare, 1 Robert Kapa, és így tovább

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez táborokat. Az elmúlt 3 évtized során több ezer magyar és külföldi gyerek nyaralt táboraikban.