Oktatóprogramok (régi oldal)

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Te is utálod, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek?
Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Május elseje, a munka ünnepe, amely hagyományosan a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokról szóló megemlékezés – pedig mennyire tudnánk örülni a hosszú hétvégének! Ez egy olyan kérdés, amiben kivételesen az iskolások és a felnőttek is hasonlóan gondolkodnak: az ünnepnapok lehetőséget nyújtanak arra, hogy kikapcsolódjunk, kiránduljunk, szeretteinkkel legyünk. És jó, ha hétköznapra esnek. Na de ha már egyszer néhány potya szabadnap kiesik az évben, legalább arról gondoskodjunk, hogy a nyári szünet tartalmasan és pihentetően teljen. Tudod, mi a szabadidő eltöltésének egyik legjobb módja? Egy jó nyári fesztivál, amilyen a PEOPLE TEAM nyári tábora.

Gyerekfesztivál másképp

A PEOPLE TEAM már harmincévnyi táboroztatáson van túl: 7–17 évesek számára szervezi élményközpontú táborait, amelyeket a résztvevők csak nyári táborfesztiválként, illetve „A” táborként emlegetnek. 2022-ben is három turnusban jut ki a jóból, júliusban és augusztusban. közötti turnusukra érkezhetnek a látogatók az ország – és a világ – minden tájáról. A kecskemétiek már jól ismerik a városukban tartott rendezvénysorozatot. Ha még nem vagy 18 éves, és a „hírös” város környékéről származol, mindenképp itt a helyed. Ha pedig távolabbról jössz, segítenek az oda- és visszautazásban.

Előre a PT táborába!

Ahogy Juhász Gyula írja egyik versében: „Előre, föl, fiúk, leányok, / Mienk a föld, mienk az ég, / Nekünk teremnek a virágok / És minket vár a messzeség!” Mi vár rád a PEOPLE TEAM-nél? Tízféle témacsomag, ezeken belül mintegy két tucat tábor közül választhatsz. Itt találod a szekciókat: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET (ez utóbbi az egyetlen kéthetes turnus, a többi egy-egy hetes), KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS.

Szabadság, szeretem

Jöhetsz bejárós vagy ottalvós változatra. Előre kiválasztott menü alapján kapod a meleg ételeket, de éjjel-nappal elérhető a zöldség- és gyümölcspult, illetve a büfé is. Természetesen tucatjával találsz vízcsapokat, szappanokat és kézfertőtlenítőket a tábor területén. Tapasztalt szervezők és nem sokkal idősebb „tanárok” tartják a foglalkozásokat. Senki sem szól rád, ha nincs kedved részt venni egy programban – a te bajod. Azt is tiszteletben tartják, ha nem eszel meg valamit. Itt mindent lehet, amíg nem veszélyezteted önmagad vagy mások testi-lelki épségét. Szóval gyere, rajzol, táncolj, olvass vagy játssz kedvedre!

Kapcsolódó cikkek

5 kreatív ötlet benti játékhoz

5 kreatív ötlet benti játékhoz

Rossz idő esetén sem kell feltétlenül csak a családi mozizást választani az egyetlen közös programnak. Néhány egyszerű ötlettel kreatívan is eltölthetjük az időt.

Régi játékok Amiket a mai gyerekek is szeretnek

Régi játékok, amiket a mai gyerekek is szeretni fognak

„Bezzeg az én időmben!” Attól még, hogy egy játékot évtizedekkel előtt is szerettek a gyerekek, nem kell eltemetni, sőt!

A magyarországi ásványvízpiac szabályozása és minőségellenőrzése

A magyarországi ásványvízpiac szabályozása és minőségellenőrzése

Magyarországon az ásványvízpiac szabályozása és a termékek minőségellenőrzése alapvető fontosságú a fogyasztóvédelem és a közegészségügy szempontjából.