Oktatóprogramok (régi oldal)

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Te is utálod, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek?
Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

2021-ben szombatra esik május elseje, a munka ünnepe, amely hagyományosan a munkások által elért gazdasági és szociális vívmányokról szóló megemlékezés – pedig mennyire tudnánk örülni a hosszú hétvégének! Ez egy olyan kérdés, amiben kivételesen az iskolások és a felnőttek is hasonlóan gondolkodnak: az ünnepnapok lehetőséget nyújtanak arra, hogy kikapcsolódjunk, kiránduljunk, szeretteinkkel legyünk. És jó, ha hétköznapra esnek. Na de ha már egyszer néhány potya szabadnap kiesik az évben, legalább arról gondoskodjunk, hogy a nyári szünet tartalmasan és pihentetően teljen. Tudod, mi a szabadidő eltöltésének egyik legjobb módja? Egy jó nyári fesztivál, amilyen a PEOPLE TEAM nyári tábora.

Gyerekfesztivál másképp

A PEOPLE TEAM már harmincévnyi táboroztatáson van túl: 7–17 évesek számára szervezi élményközpontú táborait, amelyeket a résztvevők csak nyári táborfesztiválként, illetve „A” táborként emlegetnek. 2021-ben is három turnusban jut ki a jóból: idén a július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. közötti turnusukra érkezhetnek a látogatók az ország – és a világ – minden tájáról. A kecskemétiek már jól ismerik a városukban tartott rendezvénysorozatot. Ha még nem vagy 18 éves, és a „hírös” város környékéről származol, mindenképp itt a helyed. Ha pedig távolabbról jössz, segítenek az oda- és visszautazásban.

Előre a PT táborába!

Ahogy Juhász Gyula írja egyik versében: „Előre, föl, fiúk, leányok, / Mienk a föld, mienk az ég, / Nekünk teremnek a virágok / És minket vár a messzeség!” Mi vár rád a PEOPLE TEAM-nél? Tízféle témacsomag, ezeken belül mintegy két tucat tábor közül választhatsz. Itt találod a szekciókat: NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET (ez utóbbi az egyetlen kéthetes turnus, a többi egy-egy hetes), KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS, CIRKUSZ + AKROBATIKA (vadiúj témacsomag).

Szabadság, szeretem

Jöhetsz bejárós vagy ottalvós változatra. Előre kiválasztott menü alapján kapod a meleg ételeket, de éjjel-nappal elérhető a zöldség- és gyümölcspult, illetve a büfé is. Természetesen tucatjával találsz vízcsapokat, szappanokat és kézfertőtlenítőket a tábor területén. Tapasztalt szervezők és nem sokkal idősebb „tanárok” tartják a foglalkozásokat. Senki sem szól rád, ha nincs kedved részt venni egy programban – a te bajod. Azt is tiszteletben tartják, ha nem eszel meg valamit. Itt mindent lehet, amíg nem veszélyezteted önmagad vagy mások testi-lelki épségét. Szóval gyere, rajzol, táncolj, olvass vagy játssz kedvedre! Küldd el ezt a linket a szüleidnek, és beszéljétek meg, hová szeretnél menni idén júliusban-augusztusban.

Ilyen a tánctábor:

Ilyen a cirkusztábor:

Ilyen a drónépítő tábor:

Kapcsolódó cikkek

5 kreatív ötlet benti játékhoz

5 kreatív ötlet benti játékhoz

Rossz idő esetén sem kell feltétlenül csak a családi mozizást választani az egyetlen közös programnak. Néhány egyszerű ötlettel kreatívan is eltölthetjük az időt.

Mozgásformák, amik az egész családnak szórakoztatóak

Mozgásformák, amik az egész családnak szórakoztatóak

Nem kell komoly sportolónak lenni, hogy kicsit mozogjunk.

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Szabadság és tanulás egyszerre? Nem lehetetlen

Te is utálod, amikor az ünnepnapok hétvégére esnek?